Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2007 23:30 - Втора блогърска среща+Урок на Меч О'Пух номер 18:).
Автор: aseng Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2857 Коментари: 8 Гласове:
0

Последна промяна: 11.11.2007 22:15


И така, мина и втората блогсреща. Снимки ще има, когато успея да ги кача!
Присъствали от блога: Марин Ташков (Турбо4), Новакс, Асен Г, Тренертг. Поне тези се намерихме на фонтана на "Славейков" в 21.00. Чакахме до 21.15 някъде, но понеже беше студено... толкова:).
Присъствали извън блога-Еми, настоящата ми приятелка. Досега не съм писал за нея в блога, само не знам това странно ли е, или закономерно. Както и да е, тя дойде по-късно и ни намери според получените инструкции по ГСМ-а.

И така, събраха се на фонтана (поне) двама убийци: самият фонтан и Марин (за справки, виож блога на Майката за недоказаните й обвинения). Марин ни предупреди, че ще ни изтрепе до края на вечерта всичките (фонтанът мълчеше и в разрез със традицията, не хвърляше зловещи искри), но накрая се разсея и забрави. А може би говеждата пържола също помогна, защото вече не беше гладен и ни раздаде по една стихосбирка с автограф. Не знам, сложна е душевността на убийците и педофилите. Във всеки случай, единствената проява на ансилие беше, когато на ъгъла на "Алабин" видяхме двама "младежи старша възраст" да се сбиват, макар че и те бяха едни побойници, с Марин щяхме да паднем от смях. Можеше и да спрем да погледаме, ако не бяхме с дами. Вместо това ги оставихме на присъстващия полицай да ги разтървава (и той първо ги погледа малко, докато установи, че не са сериозни), след което си продължихме към "Пица Палас".
Както и да е, вечерта мина прекрасно, макар че около 40% от нашата весела група бяха сериозно уморени от работата по-рано през деня. За сметка на това останалите компенсирахме, а с тренертг открихме, че имаме и обща позната. Така че, преминахме към обсъждане на клюки, метафизика, клюки, музика (мисля), клюки, религия, клюки и... май клюки. Добре де, клюкари сме си, но за сметка на това клюкарствахем със стил и изключително откровено. А, и освен това се гъбаркахме през дума с някого или нещо. Сред попаденията на вечерта имаше х,ндвнд изказванс, на Tренертг:
"Някои кучета опитват да тренират стопаните си, но ако не стане, се тренират те. При котките процеса на трениране на стопаните започва още с пристигането в къщата."
(оказа се, че това е грешен цитат. Правилният гласи:
"Някои кучета опитват да тренират стопаните си, но ако не стане, се тренират те. При котките процеса на трениране на стопаните започва още с пристигането в къщата."
Кучето с идването си проверява дали стопанина се поддава на дресировка , ако да - супер имаме си щастливо лигаво куче летящ по него стопанин , ако ли не имаме си щастлив стопанин и лигаво послушно куче с което сА ПРИЯТЕЛИ...
ПРИ КОТКИТЕ СТОПАНИНА НЯМА ИЗБОР - ВИНАГИ Е ДРЕСИРАНАТА СТРАНА ;)))
Благодарностите на Тренертг за поправката:)!)
"Кучето се лигави? Е, нали вече каза, че е голдън ритрийвър?"
"Разликата между обученото и необученото куче е, че необученото куче винаги можеш да го изманипулираш да свърши нещо. Обученото куче също, но то нзае това и затова върши каквтото трябва, за да те изманипулира теб".
(Като чух последното, не знам защо се сетих за "Дюн". Всъщност, знам защо, но да не се отплесваме!)
"Женатяа е като торнадо-идва с духане и ти отнася главата и къщата!" (единодушно одоборено от мъжката част. Дамите не протестиораха... много:)).
Както и да е, за чест на заведението ще отбележа, че не ни изгониха докъм 1.30 часа, а дори и след това го направиха с финес. Не отидохме после на танци, защото, ами, някои от нас бяха уморени, както вече казах. Следващият път ще отидем- очертава се това да е другата седмица:).

_____________________________________________________

А, и накрая, понеже обещах-един урок на Меч О"Пух.

"Меч О"Пух изчете алкохолният зодиак. Обмисли го. Изчете го пак и въздъхна.
-Какво има, учителю?-попита го Ме Чо Пух.
-Сега разбирам истинският смисъл на посланието на Маркс, ученико!-промълви нещастно Меч О"Пух.-Имал е предвид, че Питието определе Житието, а някой немарлив ученик пак е записал погрешно!"
Ме Чо Пух погледна виновно към земята.


Тагове:   номер,   урок,   меч,


Гласувай:
0



1. cecka1504 - Стана малко като в оня виц:няк...
11.11.2007 07:07
Стана малко като в оня виц:
някакъв бил с мадама в хотелска стая и решил да я впечатли (действието се развива по време на социализма). Поръчал едно кафе скришом и казал на мадамата - Сега ще поръчам кафе!
Отишъл до контакта и казал - Две кафета моля!
Естествено, камериеркат цъфнала с кафетата след пет минути, мадамата се вппечатлила и се отдала (което бил и замисълът...)
На другата сутрин, когато напускал хотела, администраторката му казала:
- ах вие.... Голям сте шегаджия... другарят майор мнооого се смя на шегата Ви.....
цитирай
2. trenertg - цитирай правилно :))))
11.11.2007 17:34
"Някои кучета опитват да тренират стопаните си, но ако не стане, се тренират те. При котките процеса на трениране на стопаните започва още с пристигането в къщата."
Кучето с идването си проверява дали стопанина се поддава на дресировка , ако да - супер имаме си щастливо лигаво куче летящ по него стопанин , ако ли не имаме си щастлив стопанин и лигаво послушно куче с което сА ПРИЯТЕЛИ...
ПРИ КОТКИТЕ СТОПАНИНА НЯМА ИЗБОР - ВИНАГИ Е ДРЕСИРАНАТА СТРАНА ;)))

останалите "мъдрости и постулати " си схванал вярно...
и по този случай ви каня на 22 декември на специализирана изложба за немски овчарки
цитирай
3. aseng - Разкайвам се:)!
11.11.2007 17:35
И си посипвам главата с пепел:)!
Поправих цитата:).
цитирай
4. evenstar - Относно урока
13.11.2007 00:20
Пиенето не поределя само житието, в днешно време до голяма степен определя и компанията, да не го ворим за характера.
аз примерно само от това какво пие човек мога да кажа доста неща за самия него, без дори да го познавам. Не че разбирам от алкохол, просто разбирам от психология.
цитирай
5. aseng - Ами това се включва в житието:).
14.11.2007 13:11
В крайна сметка, компанията и характера се отразяват в житието.
Между другото, я ми кажи човек, който пие само вино, но рядко, и поради това твърди,ч е не пие-какъва/каква е? По възможност на лични съобщения:).
И не, не става дума за мен:)!
цитирай
6. majkata - Асене,
14.11.2007 13:43
отдавна се каня да те питам от коя народност е Ме Чо Пух, защото за Меч О'Пух допускам, че е сънародник на О'Хенри :)))
цитирай
7. aseng - Ме Чо Пух не сме уистановили точната народност,но е с азиатскакръв, някаква:).
15.11.2007 20:19
Новакс-сигурна ли си?
Както и да е,чакам отговор и от ивънстар:).
цитирай
8. evenstar - Много просто. . . това е човек с вкус
17.11.2007 02:48
Много просто... това е човек с вкус
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aseng
Категория: Лични дневници
Прочетен: 413974
Постинги: 124
Коментари: 834
Гласове: 6148
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930